Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker

de Panacris in Prajituri, 27 Aug 2014 | 5720 vizualizari

 

Dacă s-a dat startul la plăcinta rusească, a trebuit să o testez și eu, asta ca să se mărească grupul maimuțelor :D :)) . Super bună! Mulțumesc Ksenya, Gaby, Lavinia și Simona pentru rețete. Am adaptat-o după gustul meu;) Și chiar e puțină :((( Trebuie repetată;)
http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-60048.html
http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-64488.html
http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-64495.html
http://www.bucataras.ro/retete/ruseasca-lu-gaby-64504.html

 

INGREDIENTE

  • Brânză cremoasă de vaci 500 ml,
  • Smântână 3 linguri,
  • Ouă 2 bucăți,
  • Zahăr brun 4 linguri,
  • Gris din grâu 4 linguri,
  • Zahăr vanilinat 1 plic,
  • Coajă de lămâie rasă.
  • Sare iodată un praf,
  • Caise proaspete 3 bucăți.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker:

Brânza cremoasă de vaci se amestecă energic cu zahărul, zahărul vanilinat, praful de sare, coaja de lămâie și smântâna. Apoi se adaugă ouăle și se amestecă până ce se omogenizează toate ingredientele. La final grisul se adaugă în ploaie, se amestecă ușor, până se înglobează în compoziție.  Compoziția obținută se toarnă în vasul aparatului Philips Multicooker, tapetat cu hârtie de copt și se presară deasupra cubulețe de caise proaspete. Aparatul se conectează aparatul la sursa de curent, se selectează din MENIU, programul BAKE, setează COOKING TIME la 20 minute, la TEMPERATURA 180 grade. După cele 10 minute de copt, se scoate  prăjiturica, cu atenție pe un tocator rezistent la caldură. Se pune vasul peste prăjitură și cu o mișcare rapidă, se răstoarnă prăjitura cu partea de sus, în jos, se lasă din nou la copt ptr cca. 10 minute la 150 grade, pentru a prinde culoare și cealaltă parte.

Prăjitura se servește ca atare presărată cu zahăr pudră vanilinat sau cu smântână. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

28.08.2014, 11:58

madi_marin 1

28.08.2014, 20:38

Cum arataaaaa!

Rocsi 1

29.08.2014, 21:07

Trebuie sa o fac si eu ca prea toate ati prestat reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi, branza dulce si stafide