Placinta cu mere

de Ubulika in Prajituri, 24 Iul 2011 | 15247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg mere
  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 300 g zahăr
  • 2 linguriţe scorţişoară
  • 1 zahar vanilat
  • ulei
  • hartie copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Lasam foile la dezghetat.Spalam merele si le dam pe razatoarea mare.Le punem intr`o cratita pe foc impreuna cu zaharul, la calit pana se inmoaie.Adaugam apoi scortisoara si zaharul vanilat ,lasam la racit.

Am luat 4 foi le`am uns cu f putin ulei si am pus o parte din umplutura de mere.Am intins uniform si am rulat.Am asezat rulada in tava tapetata cu ulei si hartie de copt..Am procedat la fel si cu restul foilor..Le lasam in jur de 30 minute..pana se fac aurii deasupra.

Se stropesc cu zahar pudra.Cand e gata ,o scoatem si o acoperim cu un servet vreo 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu mere