Placinta cu ficat de pui si legume

de katty in Ficat, 27 Noi 2017 | 1794 vizualizari

 

TARTE si PLACINTE rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat pui
  • 200 gr legume congelate(morcov, mazare, fasole verde, porumb)
  • 1lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 200 gr rosii pasate
  • 500 gr cartofi
  • 20 gr unt
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ficat de pui si legume:

Spalam ficatul si il taiem cubulete mici. Il punem in uleiul incins si amestecam pana incepe sa se rumeneasca usor.

Adaugam legumele congelate, le lasam putin sa se inmoaie, apoi stingem cu rosiile. Adaugam sare, piper, rozmarin si lasam sa dea 1-2 clocote.

Turnam amestecul intr-o forma.

Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu putina sare pana se inmoaie. Scurgem apa de pe ei, adaugam untul si parmezanul ras(1 lingura) si ii sfaramam. Omogenizam bine si punem cartofii peste ficatii amestecati cu legume.

Presaram deasupra parmezanul ramas si dam forma la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ficat de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate de casa din ficat de pui si mar copt