By Miha, multumesc!
Se face din ingredientele de mai sus un aluat potrivit si care nu se lipeste de degete. Se lasa la crescut o ora.
Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune la calit in putin ulei. Se adauga ciupercile curatate si taiate julien (sau cum doriti) si se lasa sa se caleasca pana scade apa. Se adauga carnea si se lasa pana se albeste, amestecandu-se din cand in cand. Se pune pasta de ardei, supa si bulionul. Se lasa sa fiarba pana scade apa de pe ele. Spre final se condimenteaza cu piper si sare (daca mai este cazul, pasta de ardei fiind sarata). Se ia de pe foc, se lasa la racit putin dupa care se adauga usturoiul taiat feliute mici si patrunjelul.
Din aluat se intinde o foaie dreptunghiulara si nu foarte subtire. Se aseaza umplutura pe mijlocul foii pe lungime. Partile laterale ale aluatului se cresteaza pana la umplutura si fiecare fasie se aseaza peste umplutura alternativ. Deasupra se rade cascaval si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt (sau cel mai bine se lucreaza direct in tava). Se da la cuptorul preincalzit la foc mediu si se lasa pana capata o culoare frumoasa.
Se serveste calda alaturi de o muratura sau cu ce doriti. Pofta buna!