Placinta cu ciuperci

de Kristine in Mancaruri de legume, 9 Iun 2013 | 14742 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 pachet margarina
  • 350 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar

Umplutura:

  • 4 cepe mijlocii
  • 800 g ciuperci din conserva
  • 4 oua
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Aluat:

Se amesteca toate ingredientele. Se obtine un aluat care nu se lipeste de maini. Se pune intr-o folie alimentara si se da la frigider cateva ore.

Umplutura:

Se calesc cepele, se adauga ciupercile si se lasa 4 minute pe foc amestecand continuu. Se ia de pe foc, se adauga ouale batute, mararul taiat marunt, cascavalul ras, vegeta, sare piper dupa gust. Se amesteca.

Se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina o forma de placinta. Aluatul se imparte in doua. O parte se intinde si se pune in tava acoperind si marginile. Se pune umplutura iar deasupra se pune cealalta parte de aluat intinsa. Se unge cu galbenusul de ou si se inteapa cu furculita din loc in loc. Se introduce in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu aprox. 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta spirala cu spanac