Broccoli si miez de lapte

de Panacris in Mancaruri de legume, 24 Sep 2012 | 3737 vizualizari

 

Aperitiv, pranz sau cina! Sanatos si satios!;)

 

INGREDIENTE

  • brocoli 1 buchet,
  • zeama de lamaie 50 ml,
  • oua 3 bucati,
  • miez de lapte cu sare 2 cutii,
  • iaurt grecesc 250 ml.,
  • sare iodata,
  • cascaval afumat Delaco 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si miez de lapte:

Broccoli se curata de frunze, se rupe in buchetele mici si se trece rapid sub un jet de apa rece. Intre timp se pune la fiert apa,( cca. 3 l), cu zeama de lamaie si putina sare, iar cand clocoteste se pun buchetelele de broccoli, ptr cca. 10 minute sa fiarba, apoi se scot in apa foarte rece sau cu gheata.

Intr-un vas termorezistent se aseaza buchetelele de brocoli, peste care se rastoarna, ouala batute energic cu iaurtul grecesc, cascavalul ras si se da la cuptorul preincins, cca. 20 de minute la foc mediu, neacoperit.

Se serveste fierbinte, ca atare, sau cu adaos de smantana, dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata