Placinta cu carne si frunze de mangold (swiss chard)

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2021 | 2159 vizualizari

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

20.07.2021, 21:20

Adi 1

20.07.2021, 21:37

vasimur 1

20.07.2021, 21:58

mihaelar63 1

20.07.2021, 23:17

Acum vreo 15 ani am primit seminte de mangold si mi-am umplut gradina cu ele . Din pacate nuam stiut cum sa le folosesc . Le-am incercat crude in salate si nu mi-au placut . Din pacate pe atunci nu aveam atatea mijloace de informare

Bucataras Diana 1

21.07.2021, 05:42

Panacris 1

21.07.2021, 14:08

Panacris 1

21.07.2021, 14:09

Mihaela eu le pregătesc ca și piureul din frunze de spanac, sau chiar sărmăluțe

Rahela Velicu 1

21.07.2021, 21:01

dantes 1

23.07.2021, 13:18

Buna!

RuxyRux 1

23.07.2021, 21:14

Grozava reteta, eu mangoldul il pun in smoothie!

Constelatialeu 1

25.07.2021, 21:05

Eu cu ''mongolul'' asta n-am facut cunostiinta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne de pui