Este prima data cand fac o placinta cu carne si tot prima data cand am mancat, dar a iesit fenomenala de gustoasa si buna, nu ma asteptam rezultatul sa fie asa de bun .
Ceapa o curatam , o spalam si o taiem marunt si o punem la calit in uleiul incins. Ardeiul il spalam si il taiem marunt si il punem cu ceapa, adaugam si ciupercile spalate si tocate si lasam cateva minunte. Adaugam carnea tocata , lasam cateva minunte sa isi traga arome de la legume si stingem totul cu vinul alb, adaugam sare, piper. Lasam sa se evapore pe jumatate vinul si adaugam sucul de rosii , lasam la foc mic pana scade toata zeama. Cand e gata lasam la racit si cand s-a racit adaugam 3 oua si grisul, amestecam bine pentru a se incorpora bine toate ingredientele.
Intr-o tava ungem cu un pic de ulei si asezam o foaie de pasta sfoglia , peste pasta asezam umplutura de carne si peste carne o alta foaie de pasta sfoglia, ungem cu ou batut si o coacem la foc mediu.
1
am folosit ciuperci din conserva