Placinta cu carne

de brunetica in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2011 | 12612 vizualizari

 

Este prima data cand fac o placinta cu carne si tot prima data cand am mancat, dar a iesit fenomenala de gustoasa si buna, nu ma asteptam rezultatul sa fie asa de bun .

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne porc( macinata)
  • 2 cepe medii
  • o jumatate ardei gras
  • 150 g. ciuperci
  • 500 ml, suc de rosii
  • sare
  • piper alb
  • un pahar de vin alb sec
  • 2 foi de pasta sfogia
  • jumatate de pahar de ulei de masline
  • 4 oua
  • 100 g. gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne:

Ceapa o curatam , o spalam si o taiem marunt si o punem la calit in uleiul incins. Ardeiul il spalam si il taiem marunt si il punem cu ceapa, adaugam si ciupercile spalate si tocate si lasam cateva minunte. Adaugam carnea tocata , lasam cateva minunte sa isi traga arome de la legume si stingem totul cu vinul alb, adaugam sare, piper. Lasam sa se evapore pe jumatate vinul si adaugam sucul de rosii , lasam la foc mic pana scade toata zeama. Cand e gata lasam la racit si  cand s-a racit adaugam 3 oua si grisul, amestecam bine pentru a se incorpora bine toate ingredientele. 

Intr-o tava ungem cu un pic de ulei si asezam o foaie de pasta sfoglia , peste pasta asezam umplutura de carne si peste carne o alta foaie de pasta sfoglia, ungem cu ou batut si o coacem la foc mediu.

TIPS-URI

1

am folosit ciuperci din conserva

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ghebe