Gogosari aperitiv

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2013 | 16500 vizualizari

 

Buna dimineata si o saptamana usoara!!
Azi voi incepe cu un minunat aperitiv pe care vi-l recomand la modul cel mai serios;nu stiti cate arome are si ce gust!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari frumosi
  • 100 g branza telemea
  • 100 g Miez de Lapte de la Delaco
  • 100 g salam
  • 50 g masline fara samburi
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari aperitiv:

Branza, salamul si maslinele taiate cubulete le punem intr-un castronel; gogosarii curatati de cotoare si seminte, umplem cu acest amestec putin indesat pana la trei sferturi, deasupra punem in fiecare cate o lingura de ulei apoi spargem cate un ou; condimentam cu sare, piper, punem gogosarii intr-un vas termorezistent uns cu unt si lasam la cuptor la foc moderat pana se coaguleaza oul.

Servim pe farfurie ornata cu restul ingredientelor ramase.

TIPS-URI

1

pentru branzeturi se poate folosi tot ce aveti sau dupa placul fiecaruia,cu conditia ca sa fie una sarata,una dulce

2

tot dupa plac se poate folosi si preparatul

3

acest aperitiv se pregateste in functie de persoanele de la masa

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Flan cu branzeturi