Placinta cu branza greceasca Tiropita

de rena in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2014 | 12215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr feta sau telemea
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr branza guda
  • un pachet de foietaj
  • 2 oua
  • piper
  • frunze de oregano proaspat sau busuioc
  • ulei de masline pentru uns foile
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza greceasca Tiropita:

Intr-un castron punem branza feta sau telemeaua si o zdrobim cu  furculita, punem si branza dulce cu guda si amestecam usor, batem cele 2 oua si le amestecam in compozitia de branza, adaugam piper dupa gust si frunzele de oregano sau busuioc tocate marunt.

Luam o tava si o ungem cu putin ulei punem prima foaie de foietaj ,rasturnam toata comozitia de branza, adaugam a doua foaie de foietaj o ungem cu ulei si cu un cutit portionam placinta.

Bagam la cuptor incalzit la 180 de grade pentru o jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza greceasca Tiropita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiropitakia cu pesto de menta