Orez cu sofran si legume

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2013 | 6465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez
  • 4 cani apa
  • 3 linguri ulei
  • 6 catei de usturoi
  • legume congelate(fasole verde, fasole boabe)
  • sofran
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu sofran si legume:

Intr-o cratita punem putin ulei la incins, apoi adaugam orezul, putin sofran si amestecam astfel incat orezul sa capete culoarea galbena.

Lasam 5 minute la foc mic, amestecand continuu, pentru a nu se prinde de cratita.

Peste orez punem legumele congelate, asezonam cu sare si piper, apoi adaugam apa.

Lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa de pe orez.

Cand orezul este aproape fiert punem catei de usturoi necuratati, mai lasam putin si dam la o parte.

Servim orezul ca atare sau alaturi de pulpite de pui.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sofran si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platouri aperitiv