Placinta aperitiv

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 7520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza proaspata
  • 200 g cas sarat
  • 400 ml smantana
  • 10 oua
  • un dovlecel
  • un ardei iute
  • 1 legatura de marar
  • 1 ardei capia rosu
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • o bucata de carnati afumati
  • o rosie mare de gradina
  • condimente: sare, piper, chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei.

Separat, calim usor ceapa, ardeiul rosu (capia), dovlecelul si carnatii (toate feliate). Le incorporam apoi in compozitia de branza cu ou si punem deasupra rosia taiata in felii subtiri, impreuna cu ardeiul iute.

Se da la cuptor pana se rumeneste. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, branza si ciuperci