Mozzarella cu roșii și rozmarin

de Pur_si_simplu_papa_bun in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2011 | 3343 vizualizari

 

Azi vă împărtășesc rețeta unui aperitiv atât de delicios, de vă lingeți toate degețelele și pe deasupra super simplu de făcut!

 

INGREDIENTE

  • • 1 bucată de mozzarella
  • • 2 roșii
  • • câteva măsline pentru ornat
  • • ulei de măsline
  • • piper, sare
  • • 2 ramuri de rozmarin sau busuioc proaspat (se poate folosi și varianta uscată a acestora)
  • • oregano uscat (opțional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella cu roșii și rozmarin:

Bucata de mozzarella și roșiile se feliază, se așează în două boluri alternând feliile de mozzarella și roșii, apoi se sarează si se piperează, se presară oregano uscat și se stopește cu ulei de măsline.

Înainte de servire se poate pune la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde pentru a se înmuia puțin brânza, se presară măslinele și se servește cu pâine prăjită. Delicios!!!!

Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella cu roșii și rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitive