Plachie cu caras

de Rahela Velicu in Peste, 21 Mar 2016 | 3023 vizualizari

 

O mancare dulceaga de la ceapa, foarte buna si gustoasa cu peste de la Dunare! Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/plachie-cu-caras/

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de caras,
  • 1,5 kg ceapa,
  • 2 ardei grasi,
  • 2 linguri de bulion,
  • 1 lamaie,
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie cu caras:

Se curata si se prajeste pestele. Ceapa si ardeiul se taie julienne si se pun la calit in ulei incins. Se lasa pana cand incepe ceapa  sa devina rosiatica. Se adauga 2 linguri de bulion si  sare dupa gust si se amesteca. Se adauga apoi pestele prajit deasupra si lamaia taiata rondele. Se da la cuptorul preincalzit si se lasa aprox. 30 -35 de minute Se poate servi cu mamaliga.

TIPS-URI

1

Se poate presara si patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie cu caras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

21.03.2016, 14:03

MotanLaOale 1

21.03.2016, 14:21

mihaelar63 1

21.03.2016, 17:28

La peste mereu prezenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la cuptor