Pizzette din foietaj

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 5259 vizualizari

 

Sa facem niste aperitive gustoase folosind imaginatia :)

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • cascaval
  • suc de rosii
  • busuioc
  • parmezan
  • salam
  • ardei
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette din foietaj:

Intindem foietajul si decupam forme dupa dorinta noastra.

Cu galbenusul de ou,ungem formele decupate.

Amestecam sucul de rosii cu busuiocul taiat marunt si punem pe fiecare foietaj.

Deasupra se completeaza dupa dorinta cu ceea ce dorim.Eu am folosit cascaval  ras,bucati de ardei,salam ,parmezan...

Intr-o tava mare de cuptor,pe o foie de copt se aseaza frumos ,,pizzettele''si le coacem la 200° cam 20-30 min,in functie de cuptorul fiecaruia.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Valclaudia 1

08.07.2013, 21:50

Foarte frumoase!

nadea68 1

08.07.2013, 22:23

Mihaela11_jo 1

23.08.2013, 20:29

Foarte aspectuoase si reteta practica , mai ales pt persoane tot pe fuga ca mine
la fav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive