Se intinde aluatul gata pregatit intr-o tava tapetata cu putin ulei si faina,aceasta se unge cu jumate din cantitatea de suc de rosii.Ciupercutele si kaizerul se taie cubulete si se adauga peste aluat.Se bate oul si se amesteca cu smantana,se toarnapeste celelalte ingrediente iar pe deasupra se adauga sucul de rosii ramas si se rade putina branza sau putin cascaval.Se introduce la cuptor...iar la sfarsit se adauga putin patrunjel taiat marunt pentru aspect.Pofta buna!
1
Este o reteta simpla...se mai pot adauga diferite ingradiente de exemplu rosii...ardei...salam,dar am vrut sa fie cat mai simpla dar gustoasa.
2
Intr-un castron mai maricel se pune faina cam jumatate de kg in mijlocul acesteia se face o gropita,in aceasta se toarna drojdia facuta putin mai devreme,adica pusa la inmuiat cu putina apa calduta si 2 linguri de zahar.Se adauga un praf de sare si se framanta,dupa ce ati terminat de framantat se incina si se pune un prosopel peste lasandu-se la dospit ceva timp(10-15 minute).Simplu!Eu mai adaug si putin chimen pentru savoare dar doar la pizza la paina nu prea merge sa pun chimen !