Pizza turceasca

de Lau in Pizza, 28 Sep 2013 | 3309 vizualizari

 

by Miha

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 125 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie
  • 1 cana faina integrala
  • 1 cana faina alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 300 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • boia de ardei
  • oregano
  • cascaval
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza turceasca:

Aluat-drojdia se amesteca cu zaharul dizolvat in lapte,turnam amestecul peste faina amestecata cu sarea. Framantam un aluat elastic usor lipicios, acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Umplutura-ceapa,ardeiul se curata si se toaca marunt,se calesc in putin ulei,adaugam carnea tocata si lasam sa se prajeasca putin impreuna. Adaugam condimente dupa gust, rosiile curatate de coaja si pasate, amestecam si lasam sa fiarba pana scade zeama. Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat si oregano,

Impartim coca in 4  si fiecare bucata o intindem in forma lunguiata. Punem o parte de umplutura in mijloc,lasand marginile libere. Adaugam cascaval ras pe ochiuri mici. Ridicam marginile peste umplutura si capetele le ridicam usor formand barcute.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Servim cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza turceasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo, rucola si parmezan