Pizza tarta

de Laly in Pizza, 10 Ian 2011 | 4889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 150 ml apa
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 15 gr drojdie
  • 225 gr faina
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • Umplutura:
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr masline negre feliate
  • 150 gr salam uscat
  • 150 gr kaizer
  • 100 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • 3 linguri pasta de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza tarta:

Blatul de pizza:

-amestecam intr-un castron drojdia cu o lingura de faina,trei linguri cu apa calda si putin zahar,pana obtinem o pasta omogena.O acoperim si o lasam la crescut pana se umfla si isi dubleaza volumul.Punem intr-un castron faina,iar in mijlocul ei facem o gropita unde turnam amestecul de drojdie,uleiul,apa si sarea.Framantam pana devine un aluat elastic,apoi il lasam sa creasca pana se umfla un pic.Punem aluatul in forma de tarta,sau in ce forma doreste fiecare.

Umplutura:

-taiem in felii subtiri salamul,sunca si kaizerul.Ciupercile le fierbem circa 15 minute in apa cu sare,apoi le lasam la scurs.Cascavalul il radem.

Punem peste blatul de pizza 3 linguri cu pasta de rosii,apoi punem salamul, sunca,kaizerul,cascavalul si ciupercile.Coacem la foc mediu pana se rumeneste usor blatul deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza tarta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca