Mini pizza

de kamy in Pizza, 10 Mar 2011 | 5366 vizualizari

 

A fost seara foietajului

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 
  • salam uscat
  • sunca
  • cascaval
  • ardei rosu
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Se taie cercuri sau patrate mai mici,care se pun intr-o tava(6 buc incap)tapetata cu hartie de copt,se unge aluatul cu ketchup,se persara cascaval ras,se aseaza feliile de salam,sunca,se pune ardeiul rosu taiat subtire si deasupra bucati de cascaval.

Se baga tava in cuptorul incins.la foc mic,15-25 min.

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

eu dintr-o foaie de aluat foietaj linco,am facut 6 mini-pizza,pateuri cu branza si saratele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj