Pizza speciala

de BercaroiuAnaMaria in Pizza, 19 Ian 2012 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa calda
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 300 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • sunca presata
  • kaiser
  • porumb 
  • pasta de tomate
  •  cascaval
  • masline
  • ciuperci

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza speciala:

Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa calda  pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;

Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma aluatul.

Se framanta bine si se lasa acoperit de o panza pentru a creste.

Se intinde aluatul si se pune pe el un ou batut spuma, sunca presata, kaiserul, porumbul, rosile, cascavalul, maslinele, ciupecile. Apoi se bat 2 oua deasupra si se intinde uniform.

Se lasa la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumenesc celelalte ingrediente.

TIPS-URI

1

se poate pune si ketchup depinde de gusturile fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza speciala" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Miha 1

19.01.2012, 09:43

Pentru ca reteta sa fie aprobata in site trebuie ca aceasta sa nu fie copiata din alte site-uri culinare.

BercaroiuAnaMaria 1

19.01.2012, 14:30

caut-o tu pe net si arata-mi ca e copiata

Miha 1

19.01.2012, 14:44

Ana Maria, ma refer la text si cred ca stii asta. Retetele nu se aproba pana nu sunt verificate, asa ca daca am spus sa reeditezi, cred ca stiu de ce am spus. Sa ai o zi frumoasa.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si ciuperci