Pizza prosciuto e funghi

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 8 Mai 2010 | 8117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cascaval ras
  • ciuperci
  • prosciuto
  • sos de pizza
  • o rosie
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciuto e funghi:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.

  Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi cu sosul de pizza si vom pune feliile de prosciuto, ciupercile si cascavalul ras, iar deasupra rondele de rosii.

Dam la cuptor pt cca 10 min.

Dupa ce scoatem punem oregano deasupra.

TIPS-URI

1

pt ca aluatul sa iasa bine lasati la frigider de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza prosciuto e funghi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

08.05.2010, 23:51

ceva sa intamplat ca nu ma lasat sa pun decat 4 furci ,dar se poate manca si cu 4 nu?

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:28

nadina, lasa-le incolo de furci, important este ca ne vizitam si sunt prietene

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:28

o mancam cu mana mai bn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza regala