Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute

de Mitinita in Pizza, 22 Mar 2011 | 6729 vizualizari

 

A trebuit sa incerc si eu reteta Laurei Adamache pe care am vazut-o la a noastra Gaby. Eu mai tot timpul am aluat de paine artizanala, pe care il fac cu lingura de lemn, il pun la frigider si scot cand am nevoie. Tine 2 saptamani.

 

INGREDIENTE

  • aluat ptr pizza sau paine
  • sos de tomate
  • oregano,busuioc
  • usturoi pudra
  • sare,piper
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • carnati
  • cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute:

Se intinde o foaie rotunda pentru pizza.

Se pune in tigaie si se acopera cu capacul.

Se tine cam 4 minute si se intoarce pe partea cealalta.

Se intinde sosul facut din pasta de tomate,oregano,busuioc,usturoi pudra,sare,piper si uleiul de masline.

Se aseaza feliile de carnati si apoi cascavalul ras.

Se acopera si se mai tine cam inca 4 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa semipreparata