Pizza de casa

de iry-gabriela in Pizza, 19 Feb 2012 | 3940 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1/2 drojdie,
  • o ceasca de apa si faina cat cuprinde.

pentru pus pe blat

  • 250g salam banatean,
  • 300g muschi de porc afumat,
  • 100 g cascaval,
  • 100 g masline fara samburi,
  • un ardei si ketchup. 
  • pentru uns tava margarina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

pentru inceput facem un aluat care il lasam la crescut.  

separat taiem cubulete salamul si muschiul de porc,ardeiul il spalam si il taiem fidelute.   

dupa ce a crescut aluatul ungem o tava cu margarina si intindem aluatul. adaugam un pic de ketchup peste aluat si il intindem peste care adaugam un strat de cascaval ras.    

peste cascaval adaugam salamul si muschiul de porc,apoi masline,ardei iar la final cascaval ras.    

se da tava la cuptor care a fost bine incins si se lasa 30 de minute.   

se serveste calda cu ketchup.

TIPS-URI

1

folosesc ardei la pizza pentru ca da un gust aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe paine (necronometrata...)