Pizza alsaciana

de Sidy in Pizza, 22 Apr 2011 | 4409 vizualizari

 

O pizza rapida si pufoasa ce ti se topeste in gura....

 

INGREDIENTE

  • 400g faina;
  • 4 linguri de ulei;
  • 250ml apa;
  • 1 lingurita de sare;
  • 1 cub de drojdie ,
  • cascaval,
  • 300g smantana
  • oregano
  • 5 cepe mijlocii;
  • 200g costita;
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza alsaciana:

Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi se intinde.

Smantana se intinde peste blat.

Ceapa se taie solzisori, (nu va speriati ca nu e multa !)costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara sare, oregano , piper si cascaval ras ,se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptor - e la fel de buna ca proaspata...asta in cazul in care mai ramane ceva in tava....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza alsaciana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie