Pizza de casa

de luminita20_2006 in Pizza, 25 Oct 2009 | 8428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr salam
  • 200 gr masline
  • 2 cartofi 
  • 200 gr cascaval
  • 1 ardei capia
  • oregano
  • ketchup
  • rozmarin
  • 1 ardei iute
  • 250 gr drojdie
  • faina
  • 1 ceasca apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face aluatul din 250 gr drojdie care se imoaie cu un pic de sare.Apa se incalzeste , spoi se toarna peste fiana cernuta se pune drojdia se se framanta un aluat gros, se pune 50 ml ulei. Se lasa la dospit 30 min. Intre timp pregatim compozita. salamul se taie felii suntiri ardeiul pai, cartofii se prajesc, maslinele se taie rondele.Se intinde o foaie de grosimea unui deget, Se unge foaia cu ketchup amestecat cu rozmarin si oregano se pune salamul, cartofii, maslinele, ardeiul si cascavalul. SE da la cuptor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

29.10.2009, 11:33

asa i-am zis si eu...na,,,,daca nu iti place denumirea da si tu o idee:P

Oana 1

29.10.2009, 12:08

Lumi, primul comentariu a fost sters!

luminita20_2006 1

02.11.2009, 15:50

multumesc oana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui afumat si cascaval