Am vazut atatea retete de pizza zilele astea ca nu am mai rezistat si am executat si eu rapid o pizza cu ce am avut prin frigider :)
Aluat:
Topping:
Intr-un bol cerne faina ,adauga sarea ,cimbrul si oregano. Dizolva drojdia cu cele 2 lingurite de zahar si putina apa calduta. Adauga drojdia si apa peste faina si amesteca bine. Transfera aluatul pe o masa tapetata cu faina si incepe sa framanti aluatul adaugand treptat si uleiul. Lasa aluatul la crescut pentru 30 de minute. Intinde aluatul intr-o foaie subtire si pune-l in tava(40/30 cm)
Amesteca ketchupul cu sucul de rosii,oregano,cimbru ,usturoiul taiat marunt si intinde-l peste aluat. Aseaza sunculita ,muschiuletul ,gogosarul si ceapa rosie pe toata suprafata aluatului. Coace pizza in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-35 de minute.(depinde de cuptor) Pune deasupra cascavalul si mai baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
Serveste pizza cu sosul preferat!