Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Facem un aluat din toate ingredientele ca pt paine, dar aluatul pt pizza va fi mai virtos,mai tare ca si aluatul de paine. Il lasam 15-20 minute sa creasca la loc caldut, dar nu f mult, nu avem nevoie de un aluat f bine dospit daca dorim o pizza cu blat subtire. Cind este gata aluatul il intindem in foaie subtire si-l punem in tava pt pizza. Facem sosul din toate ingredientele pe care le avem specificate, dar punem doar 3 rosii din conserva si citeva linguri de suc. Se poate folosi si bulion facut in casa. Deci, toate ingredientele se pun in robot, se paseaza si e gata sosul. Daca va ramane din sos il puteti folosi ca si ketchup. Punem citeva linguri din sos,cam 4-5 linguri am pus eu, pe toata suprafata aluatului, radem cascavalul si-l imprastiem si pe el, adaugam feliile de salam si sunca dupa bunul plac. Mai adaugam si citeva felii de masline fara simburi si o dam la cuptorul incalzit la 180 grade pt 10-12 minute.
1
Tava de pizza pe care am folosit-o eu a avut diametrul de 30 cm
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult