Pizza cu salam picant de pui si mozarella

de rivka in Pizza, 14 Aug 2010 | 6460 vizualizari

 

barbatii sunt innebuniti dupa asa ceva....

 

INGREDIENTE

ALUAT,pt 2 pizza:

  • 500 grame faina
  • 1 pliculet drojdie(sau drojdie proaspata)
  • 1 lingurita sare
  • apa calda cat cuprinde faina
  • 5, 6 linguri ulei de floarea soarelui

UMPLUTURA:(deci dublu pt 2) pt cate o pizza:

  • 1 conserva mica pasta rosii
  • un ardei rosu taiat fasii subtiri
  • jumatate rosie
  • salam picant de pui
  • bucatele cascaval olandez
  • 150 grame mozarella
  • condimente bruschetta
  • condimente provencaalse amestec de ierburi italiene pentru sosuri si pizza
  • ulei de masline
  • praf de usturoi(cate o lingurita pt o pizza)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam picant de pui si mozarella:

Se framanta aluatul cu mainile curate din faina, sare, drojdie apa calda si putin ulei de floarea soarelui pana se desprinde de peretii vasului.Se acopera si se lasa la dospit.Eu l-am facut dimineata si l-am lasat pana la ora 5 dupamasa. Din acest aluat vor iesi 2 pizza cca 40 cm diametru.

Se unge tava de pizza cu putin ulei de floarea soarelui. Se imparte aluatul in 2 si cu ajutorul mainii se intinde in tava de pizza lasandu-se marginile putin mai grosute.Se apasa cu degetele. Se unge cu o lingurita cu pasta de tomate si se stropeste cu ulei de masline.Se stropeste cu condimetele de bruschetta, cele provencaalse si cu amestec de ierburi italiene din belsug.

Se aseaza paprika (ardeiul) taiat fesii subtiri, salamul picant si apoi bucatile de cascaval.Se aseaza si bucatile de mozarella.Totul se mai stropeste cu ierburi italiene, praful de usturoi o lingurita plina si cu ulei de masline. Se da tava la cuptorul incalzit la foc mare (electric am eu) cca 20 minute la 260 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam picant de pui si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

ela 1

23.08.2010, 20:27

cum am ratat-o???????

mihaelar63 1

23.08.2010, 21:14

ce bun 5 furculite , dar eu voi servi cu mana
in al doi-lea rand , ne-ai desconspirat secretul celebrelor tale palarii - palaarii de iubire

elena1988 1

08.02.2011, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza rapide