Umplutura;
Intr-un castron se framanta coca din ingredientele de mai sus;faina,drojdie,sare, iaurt si la sfarsit uleiul.Se obtine un aluat nu prea tare si se lasa la crescut.
Intre timp sa porneste cuptorul si se maruntesc tot ce se pune deasupra pe coca.si fiecare se pune intr-un castronel separat;cabanosul,sunculita,maslinele se vor taia rondele,ardeiul se taie fasii subtiri,ciupercile daca sunt prea mari se mai maruntesc deasemeni si cascavalul se rade deci totul sa fie pregatit.
Acum aluatul a crescut si in tava aragazului se pune folie de copt ,se intinde cu sucitorul foaia si se pune in tava,peste ea se pune oul pe care cu o pensula intindem pe toata suprafata aluatului.Peste acesta se vor pune pe rand toate ingredientele,repartizate in mod egal si la sfarsit se pune ketchup-ul si cascavalul ras,Se da la cuptor pentru 30-40 de minute depinde de aragazul fiecaruia la 200 de grade.
Pofta buna,
1
Imi pare rau ca nu sunt prea reusite pozele dar cu prima ocazie le voi face si mai bine