Pizza cu ceapa si ton

de Alina26 in Pizza, 30 Sep 2013 | 3750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 15 g drojdie
  • 1 lg de zahar
  • sare
  • 300 ml apa calda
  • 6 lg de ulei de masline + 2lg pentru uns
  • 100 g emental
  • 8 cepe mari
  • 160 g ton in conserva
  • 15-20 capere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa si ton:

1.Intr-un bol am pus faina,in mijloc am pus drojdia,zaharul,sarea,apa si am inceput sa framant.La sfarjit am pus uleiul,am continuat sa framant si am lasat la crescut.

2.Intre timp am curatat cepele,le-am taiat rondele si le-am pus la calit,cu sare si capere,acoperit cu  capac.Nu trebuie sa se faca de tot ceapa,ca se mai face si la cuptor.

3.Am incins cuptorul la 180°,am uns tava si am intins aluatul.Am dat pe razatoare emental si l-am pus peste aluat,am intins si ceapa,am surs tonul din conserva,l-am faramitat cu ajutorul unei furculita si l-am pus peste ceapa.

4.Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute la 180.

Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Capere sunt optionale, daca nu va plac nu sunt necesare.

2

Se poate folosi si alt tip de branza,cascaval sau mozzarela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu "de toate "