Pizza cu bacon,ciuperci si salam

de Constelatialeu in Pizza, 14 Mai 2013 | 4071 vizualizari

 

Cel mai des aud asta ''Nu faci si tu o pizza,asa repede''....eu nu mananc,doar o pregatesc...

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 50 g drojdie proaspata
  • 500 g faina
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte dulce
  • 1 pahar lapte acru ( cca 200 ml)
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 50 g bacon
  • 100 g salam
  • 200 g ciuperci
  • 3 cepe verzi
  • 2 oua
  • 300 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bacon,ciuperci si salam:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gaura punem drojdia cu sare ,zahar si laptele caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca 10 min.Dupa ce a crescut adaugam laptele acru si amestecam cu toata faina,pana formam o coca ,adaugam si uleiul si framantam bine.Lasam sa creasca cca 1 ora .

Pregatim umplutura,taiem salamul in fasioare,ceapa o tocam marunt,apoi ciupercile.Calim ceapa ,salamul si baconul cca 10 min.Apoi amestecam toate ingredientele ,adaugam sare si piper ( daca este nevoie) si apoi 2 oua si omogenizam.Cand coca a crescut,punem in tava de la aragaz o hartie de copt intindem coca,adaugam umplutura si deasupra punem cascavalul,eu l-am taiat bucatele mai subtiri si lungi.

Bagam tava la cuptor cca 30-35 min.

TIPS-URI

1

cand framant coca, cca 15 minute o bat cu facaletul, iese mai pufoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon,ciuperci si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

CookieMonster 1

15.05.2013, 18:40

foarte buna, dar nu da la vecini ca sa ramana pentru noi

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:13

buna pizza

AdinaG 1

14.06.2016, 12:48

Yamy

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei