ce simpla mi s-ar parea treaba asta cu bucataritul.... daca toata lumea din jurul meu ar manca macar o data-n viata acelasi fel de mancare fara figuri de tot felul... Nu mai zic nimic, decat ca atunci cand prepar pizza trebuie sa fiu atenta la topping, pana in cel mai mic detaliu la fiecare portie.preparata! In caz contrar, adio! Ramane nemancata....
Pentru aluat:
Topping:
Eu prepar aluatul de pizza amestecand toate ingredientele trecute la aluat (operatie cae nu dureaza mai mult de maxim 10 minute).
Il intind pe masa de lucru infainata,il asez in tavi si pana pregatesc ingredientele pentru topping, aluatul are suficient timp sa dospeasca.
Dupa ce am pregatit ingredientele pentru topping (spalat legume, feliat legume si branzeturi, etc), ungem toate portiile cu pasta de rosii si decoram fiecare tava dupa preferintele mofturosilor... :(
Dam tavile la copt, in cuptorul preincalzit cca 20 min. la temperatura potrivita spre mare.
Servim cat este calda.
Pofta buna!