Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se amesteca apa cu sarea, zaharul si 25 ml ulei. se adauga jumatate din cantitatea de faina si se amesteca bine. Apoi se adauga drojdia maruntita si se amesteca bine,pana se incorporeaza. La final se adauga restul de faina si se framanta pana se dezlipeste aluatul de maini.
Intr-o tava turnam in centru 25 ml ulei si asezam aluatul pe ulei, apoi cu o pensula ungem tot aluatul cu uleiul din tava. Lasam la crescut o ora.
Dupa ce creste, se intinde aluatul, cu mainile, pana ajunge in toate colturile tavii. Se mai lasa 30 minute la crescut. Apoi se apasa cu degetele pe aluat (astfel nu va creste foarte mult) si se aseaza din loc in loc jumatati de rosii cherry. Se presara cu sare grunjoasa si oregano sau rozmarin. Se da la cuptor la 200 grade C pana se rumeneste.
Se scoate din tava si se lasa pe un gratar, sa ramana crocanta.
1
Ingredientele sunt pentru 2 persoane nu foarte infometate :P
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola