Piure de conopida (Piure low-fat)

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2011 | 6153 vizualizari

 

Al meu nu e chiar piure, mie imi place cu bucatele :))) O varianta fara atatia carbohidrati ca piurelul de cartofi, dupa parerea mea, muuuuult mai gustoasa! Imi place conopida foarte mult si ma bucur ca am incercat varianta asta de piure ca nici de el nu mi-e mai putin pofta, dar in cam ocolesc... ca e greu :P

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 100 gr cascaval
  • 100 ml lapte
  • 100 gr unt
  • sare
  • verdeturi (cimbru, marar sau patrunjel) (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de conopida (Piure low-fat):

Conopida se pune la fiert in apa cu putina sare, iar dupa ce am scurs-o o pasam. Adaugam untul cat e inca fierbinte, laptele, cascavalul ras si condimentam cu sare. Amestecam rapid sa se topeasca toate cele :)

Putem adauga verdeturi. Are un gust incredibil de aromat! Untul conteaza mult, nu folositi margarina.

 

TIPS-URI

1

Si daca vreti si mai low-fat, renuntati si la cascaval :P :D si puneti unt slaaaab (dar gustul nu va fi la feeel :(( )

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de conopida (Piure low-fat)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu bacon crocant si ceapa verde