Piure de conopida (Piure low-fat)

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2011 | 6157 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

05.09.2011, 21:59

bun

diaconta 1

05.09.2011, 22:01

da daaaaaaaaa renuntam si la cascaval si la unt si la lapte,mancam conopida si gata da' nici aia prea multa

Bunica 1

05.09.2011, 22:21

d-na conopida nu este prietena mea asa ca.......pas! Apreciez munca si placerea ta

alinutzika 1

05.09.2011, 23:52

horia 1

06.09.2011, 02:25

arata super! am sa incerc si eu sa fac acest preparat.felicitari !

Xandrinne 1

06.09.2011, 06:38

Imi place, il trec la favorite!

gaby_gabytza 1

06.09.2011, 07:46

interesanta reteta

divainbucatarie 1

06.09.2011, 09:20

jolygina 1

06.09.2011, 11:09

interesant

LUK 1

06.09.2011, 12:55

mamaieelena 1

06.09.2011, 23:16

kamy 1

09.09.2011, 21:38

cred ca-i bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor