Piure cu carne la cuptor

de adry88 in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2012 | 3469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 200 g branza
  • 1 piept de pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu carne la cuptor:

Cartofii ii curatam, ii taiem cubulete si ii fierbem in apa cu sare

Cand au fiert ii scurgem de apa, ii pisam  si adaugam condimentele, untul, ouale, branza si amestecam bine

Ceapa o calim putin, adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa si amestecam. Lasam sa fiarba 1 minut dupa care adaugam pieptul de pui taiat cubulete. Lasam sa fiarba pana se formeaza sosul, potrivim de condimente dupa gust, apoi lasam sa se raceasca.

Intr-o tava unsa cu ulei sau unt asezam 1 strat de piure, adaugam sosul de carne si acoperim cu piure. Dam tava la cuptor cca 10 minute, scoatem tava si cu polonicul apasam putin si in gaura formata adaugam cate 1 ou, dam tava din nou la cuptor pana se face oul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sim0na 1

04.09.2012, 11:10

Cu bunatate ai facut..

adry88 1

06.09.2012, 09:57

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure