Piure cu carncaiori

de Rahela Velicu in Porc, 15 Iul 2016 | 2448 vizualizari

 

Simplu si gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • 1 kg cartofi
    • 5 carnaciori
    • 2 cepe
    • 3-4 linguri de bulion
    • 50 g margarina
    • 50 ml ulei
    • sare, piper
    • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu carncaiori:

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert cu un praf de sare.

Intre timp curatam si taiem ceapa marunt. O punem la calit si o lasam 5-6 minute. Adauagam bulionul si un pahar de apa, sare si piper si lasam la fiert pana cand sunt gata copanelele. Cand scade mai adaugam apa.

Carnaciorii ii prajim separat.

Cartofii fierti ii pasam si adaugam margarina si sare dupa gust.

Piureul se serveste cu sos si carnaciori prajiti. Presaram patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carncaiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:19

Papa bun!

Ancutsa 1

19.07.2016, 19:09

Imm ce bun, mi-e pofta de piure si de niste carnati gustosi! In ultima vreme nu am mai gasit niste carnaciori asa buni! Ce fel de carnaciori ai folosit?

denisizina24 1

20.07.2016, 08:52

Pentru a da un plus de culoare retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu doua tipuri de cascaval