O bunatate....
Curatam morcovii si ii taiem cubulete. Ardeii ii curatam si ii taiem fasii. Ceapa o taiem rondele. Punem legumele in putin ulei si calim 10minute. Eu am pregatit mancarea in tigaia de la delimano, de ceramica, care nu lasa legumele sa se caleasca ci le inabuse, la fel si carnea si nu am avut nevoie sa pun apa prea mult pentru ca totul se face in suc propriu, practic.
Taiem pipotele marunt si le punem peste legume si lasam cateva minute pe foc. Adaugam putina apa, cat sa acopere totul, daca nu faceti intr-o oala de ceramica, altfel va fi lichid si nu este nevoie sa punem apa. Condimentam cu sare, piper, verdeturi italiene, dupa gust si lasam pe foc pana se inmoaie pipotele (dureaza cam vreo ora). Spre sfarsit adaugam pasta de rosii amestecata cu faina si putina apa si adaugam apa in caz ca mai este nevoie intre timp.
Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.