Pipiritza

de bluebubles20 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 4431 vizualizari

 

mancare usoara de vara...

 

INGREDIENTE

  • ardei gras ( cam 1 kg )
  • rosii ( cam 700 g )
  • branza de oaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipiritza:

se spala legumele,ardeii se curata si se rup in bucati mari dupa care se pun la calit.rosiile se taie cubulete sau felii mai mari si se adauga peste ardeii care s-au calit inainte timp de vreo 10 min. dupa alte 10 min se adauga si branza taiata la fel in cuburi maricele se pun condimenete dupa gust ( eu nu pun deloc) si se mai lasa alte 5-10 min dupa care se serveste.

se poate servi si cald si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipiritza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez sarbesc