Tartine de paine cu anchoas

de Tcc in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2011 | 5110 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut care merge de minune cu un pahar de bere rece .

 

INGREDIENTE

  • anchoas - 20 buc.
  • rosii - 2buc
  • paine - 1 bagheta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine de paine cu anchoas:

Sunt foarte simplu de preparat !  Am pus pestele in mixer cu putin ulei si am facut un fel de pateu, rosia am oparit-o si i-am indepartat pielea dupa care am mixat-o pana s-a facut ca o pasta .  Feliile de paine se pot pune la cuptor la foc maxim cateva minute sau le puteti cumpara direct prajite (cum am facut eu )  si puneti deasupra putina pasta de rosie si putina pasta de anchoas  !  Se lasa la rece cam o ora sa se inmoaie putin painea dupa care se pot servi  !


Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine de paine cu anchoas" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute pufoase de peste