Pinguini

de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2015 | 3841 vizualizari

 

Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o idee nemaipomenita de a ne surpinde copilasii cu ei... si de asemenea se poate implica toata familia in realizare lor.

 

INGREDIENTE

  • masline negre
  • crema philadelphia
  • morcov
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

 

Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora.

Cateva masline se vor taia in jumatate, jumatati care vor servii pentru a crea capul pinguinilor. Alte masline se vor taia pe lung. Maslinele taiate pe lung,  se vor umple cu crema philadelphia, iar cu ajutorul lor se va crea corpul pinguinilor.

Apoi, se poate incepe asamblarea ingredientelor. Asadar, pe o farfurie/platou se pune o bucata de morcov, bucata din care a fost taiat un triunghi.

Se ia  o maslina taiata pe lung si se umple cu crema philadelphia. Umpluta se pun pe o scobitoare (scobitoare care v-a sustine pinguinul), iar scobitoare se infinge in morcovul amintit mai sus.

Apoi, se ia o jumatate de masline, se taie si ea pe lung, se pune pe scobitoare, iar in locul nasului se pune triunghiul de morcov, taiat din bucata care tine locul picioarelor.Si asa se formeaza pingunii.

Apoi, se pot servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pinguini