Pilaf la cuptor

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 15 Feb 2013 | 6650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 bucata de telina
  • 1 cutie de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 cana orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf la cuptor:

Se curata  ceapa si se caleste in putin ulei, adaugam morcovul, ardeii tocati marunt si rosiile tocate cu tot cu suc. Dupa adaugam dovlecelul si telina data prin razatoare. Adaugam apa si orezul spalat si scurs. Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam si dam oala la cuptor pana este fiert orezul. La final adaugam patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de primavara