Pilaf din bulgur cu legume si menta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 15 Mar 2015 | 5003 vizualizari

 

Delicios ca masa principala , dar si ca garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 150 grame bulgur bio
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica, taiata cuburi
  • 2 rosii bio, taiate cuburi
  • 2 morcovi mici, taiati cuburi
  • 70 grame mazare boabe congelata
  • 5-6 frunze de menta
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf din bulgur cu legume si menta:

Se calesc ceapa, rosiile si morcovii in putin ulei de masline, cateva minute. Se adauga mazarea si bulgurul si se mai lasa 1 minut. Se adauga 500 grame de apa fierbinte, se amesteca, se acopera si se lasa la gatit, la fic mic, 10 minute. 

Se ia de pe foc, se lasa 5 minute la racit, apoi se adauga piperul, menta si, daca este nevoie, sare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf din bulgur cu legume si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume, o reteta gustoasa pentru zilele de post