Pilaf de orez cu praz(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 10695 vizualizari

 

Este cel de-al doile preparat de post,un preparat simplu si delicios,mie personal mi-a placut mai mult decat pilaful obisnuit :P

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • 1/2 ardei
  • 2 buc praz
  • 1/2 cana bulion
  • delikat
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu praz(de post):

Ardeiul se toaca marunt;prazul se taie bastonase.

Intr-o tigaie adanca se pun 3 linguri de ulei si se calesc ardeiul si prazul pana se inmoaie putin,apoi se adauga orezul spalat,delikatul si 2 cani de apa sau mai mult.


Se firbe pe foc mic pana prazul este moale si orezul fiert(daca mai este nevoie se mai adauga apa calda).Spre sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa la fiert.

Se serveste cu patrunjel verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu praz(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu masline