Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2013 | 6211 vizualizari

 

Pe mine ma salveaza tot timpul cand nu stiu ce sa mai gatesc :P

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 ardei capia rosu
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • o pereche carnati cabanos
  • orez o cana
  • 4 cani apa (aceeasi cu care ati masurat orezul)
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • delicat
  • patrunjel verde
  • ulei
  • bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca:

Se curata legumele, se spala bine, se taie buculete si se pun la calit in putin ulei

Separat intr-o tigaie se rumenesc putin sunculita si cabanosul

Cand legumele s-au muiat putin se adauga orezul, apa, foile de dafin si condimentele

Se lasa la fiert pt 15-20 minute, amestecandu-se din cand in cand

Se adauga bulionul dupa gust si carnea 

Se mai lasa la fiert pt aproximativ 15-20 minute

Se decoreaza cu patrunjel verde tocat

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

poate fi folosit ca si fel principal sau ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu legume