Tocanita de pui

de mimmi in Pui, 17 Oct 2011 | 9732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare pui
  • apa
  • sare,piper,boia
  • frunze patrunjel
  • usturoi
  • lapte
  • 6 linguri faina
  • 1 ceapa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei,adaugam boia dupa gust si completam cu apa pana la jumatate.

Se spala bine pulpele de pui si se pun la fiert in apa,se adauga piper si sare dupa gust,cand pulpele sunt aproape fierte se pregateste ingrosala din faina si lapte.(trebuie sa fie ca o smantana curgatoare) Se adauga usturoiul pisat(dupa gust) si frunzele de patrunjel. Se da focul la minim si turnam incet ingrosala amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute,timp in care trebuie sa nu uitam sa mestecam.

Se serveste cu mamaliguta si muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo alla Cacciatora