Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"

de housy in Porc, 26 Iun 2010 | 8268 vizualizari

COMENTARII (10)

nadina73 1

27.06.2010, 00:27

mai daca asa o tine explodam ca nu mai putem manca atatamai poti da harnica ai mai fostharnica muresanca esti foc ,nu ai inca furcile dar revin

Ramonaky 1

27.06.2010, 00:42

mmmmm,carnita de la borcannumai ce am citit si mi-a venit apa in gura f bun pilaful5 furcu

Ramonaky 1

27.06.2010, 00:42

dar nu ai furculitele o sa revin sa le pun

madi_marin 1

27.06.2010, 08:34

carnea afumata la borcan e nebunie.... o singura data am mancat si am tinut minte.....

lia maria 1

27.06.2010, 09:41

ce bunatate pun furculitele

vero_closca 1

27.06.2010, 11:00

Ramonaky 1

27.06.2010, 11:13

gata,m-am intors cu furcile

ana 1

27.06.2010, 11:30

bunica mea pastreaza carnea la borcan, de cate ori mergem la ea asteptam cu nerabdare o portie de carne afumata

housy 1

27.06.2010, 12:05

si io tot de la bunica am carnea la borcan

nadina....toate astea nu le-am facut acum zilele astea doar briosele, shakeul si placintuta cu spanac....restu is ceva mai vechi

Laly 1

27.06.2010, 23:08

Buna carnita la borcan.Mai ai si pentru mine o bucatica?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nasi Goreng sau reteta indoneziana de orez calit cu carne, legume si oua