Pilaf cu carne de pui in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2010 | 22816 vizualizari

COMENTARII (59)

piko 1

01.10.2010, 21:46

oo ce ma bucur de aceasta reteta, abia astept sa fac,

adasev12 1

02.10.2010, 15:05

spuneti-mi si mie frate la ce ziceti voi vas roman???
ala de ceramica?
am si eu de ceramica dar sunt fara capac....

adasev12 1

02.10.2010, 15:05

onuta 1

03.10.2010, 11:41

gustos tare.

Bucataras Medi 1

03.10.2010, 22:09

piko si eu ma bucur de vizita ta..............

Bucataras Medi 1

03.10.2010, 22:10

Ada, uite ca am postat eu o poza ..........sunt insa multe modele.

Bucataras Medi 1

03.10.2010, 22:11

onuta..............

adasev12 1

04.10.2010, 16:46

cam in genula sta am si eu ceva, dar rotund si fara capac...am si mai mici 6...asa a fost ., in set...
mersi pt raspuns....

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 20:04

Ada si eu tot rotund am , cel din poza e luat de pe net.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit