Pilaf cu carne de pui in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2010 | 22816 vizualizari

COMENTARII (59)

La Ancuta 1

28.09.2010, 22:28

Imi place tare mult cum arata.

Miha 1

28.09.2010, 22:29

"Medi, cre' ca asta e visul tuturor barbatilor de pe mapamond" Is curioasa ce replica iti va da Gusti. Sau Mircea!

jolygina 1

28.09.2010, 22:29

am si eu o nelamurire vasul roman pana la urma e vasul din pamant dinala rosu ,adica mai pe romaneste strachinile parca asa se numesc din cate stiu sa ma corecteze cineva daca stie

mihaelar63 1

28.09.2010, 22:32

ce idee minunata ., la vas roman inca nu am facut , o trec la favorite

yafa 1

28.09.2010, 22:34

ce fain trebuie sa fie, eu ador pilaful cu pui asa ca in curand iti voi urma reteta cu toate ca nu prea sunt prietena cu vasul asta roman.

ela 1

28.09.2010, 22:39

Jolygina,vasul roman este vasul din lut,acum intr-o prezentare mai moderna,mai elegant

nadina73 1

29.09.2010, 00:20

vreau 5f

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:47

Medi, cre' ca asta e visul tuturor barbatilor de pe mapamond@ionix, ma duc sa-l intreb pe George

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:48

Daaaaaaaaaaaaa Ela ,cum sa nu ,il folosesc.............noroc cu tine ca altfel era pe post de bibelou..............

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:49

Multumesc,Anca...............

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:50

Si eu sunt curioasa Miha da vad ca deocamdata nu zic nimic , cred ca se gandesc

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:50

Gina, vezi ca raspunsul il ai de la Ela iar eu am atasat o poza cu un astfel de vas.................

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:51

Mihaela, nici eu nu am facut pana acuma , este prima data dar d-acum inainte numai in el am sa fac..............

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:53

yafa, eu aveam vasul cumparat de ceva vreme si nu il foloseam ,pana cand Ela mi-a dat un branci si d-atunci il tot folosesc...........e tare bun,incearca...................

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:54

iti dau nadina..............

ionix 1

29.09.2010, 08:21

mai, eu nu prea-s curioasa mi-e frica c-o sa ma urecheasca

mena29 1

29.09.2010, 08:30

Medi,la ora 13 fix sunt la tine la masa

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 09:44

ba eu is ionix

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 09:45

Mena, am deschis usa.................

maria_claudia 1

29.09.2010, 10:20

vanilla 1

29.09.2010, 10:56

de vreo doi ani imi sta vasul asta in bucatarie si inca nu l-am folosit de loc!!!
cred ca o sa il inaugurez cu reteta asta!!!!

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 11:25

Maria, te invit la masa................

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 11:27

Vanilla sa stii ca si eu ca si tine il aveam si nu il foloseam pana cand am vazut o reteta a Elei si atunci m-am hotarat sa il pun la munca........folisestel cu incredere...............

lacrimioara 1

29.09.2010, 23:27

imi pace pilafu mult sant inebunita dupa el a iesit super felicitari

Bucataras Medi 1

30.09.2010, 18:12

Multumesc de vizita si comentariu Lacamioara.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu jumări