Descoperă rețeta tradițională de Pilaf cu Carne de Porc, un preparat savuros și consistent. Urmează pașii noștri simpli pentru a găti un pilaf perfect, plin de arome autentice și carne fragedă. Ideal pentru o masă de familie delicioasă.
Pentru acest Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa ai nevoie de ingredientele urmatoare: orez, carne de porc, morcovi, ceapa, ardei.
Cum se prepara Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa
Am spalat bine carnea, am taiat-o bucatele mai mici, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare pentru 30-35min.
Am dat morcovii pe razatoare, ceapa am tocat-o marunt, iar ardeiul l-am scos de la congelator (l-am avut deja taiat). Orezul l-am lasat la inmuiat in putina apa.
Carnea am scos-o din apa si am lasat-o la scurs. (Apa nu am aruncat-o)
Am calit legumele in ulei, apoi am adaugat carnea, adaugand cateva linguri de apa.
Am pus orezul, l-am calit si pe el putin, apoi am adaugat restul de apa, in care a fiert carnea.
Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba pana a scazut.
La final, am adaugat patrunjel tocat.
Incearca si reteta de Pilaf de orez cu pui, foarte bun la gust sau varianta de Pilaf cu ciuperci.
Pentru zilele de post, iti recomandam si reteta de Pilaf cu linte si ciuperci.